Meist

Carmen Catering - perefirma väärtused, paindlik lähenemine ja ajatu kvaliteet


Carmen Catering sai alguse juba 1997. aastal, firma asutajad olid Argo Koppa ja Margus Linkgreim. 
  Ettevõtte loomiseks andis tõuke paras ports idealismi ja vajadus maailma parandada - firma loojatel oli igatsus luua cateringiteenust pakkuv ettevõte, mis ei oleks mitte suurim ega edukaim, vaid lihtsalt parim. Parim olemine tähendab paindlikkust, kliendi soovide ärakuulamist ja nendest lähtumist, kvaliteeti nii toidus, teenuse pakkumises kui ka teeninduses ning lisaks veel vähemalt tuhandet pisiasja, mis on vajalik õnnestunud peo ja maitsva peolaua valmistamisel.  


Teame, et cateringi kvaliteedi määrab esimese asjana toit. Road peavad olema maitsvad, sobima vastava sündmuse ja keskkonnaga, serveeritud kaunilt ja mugavalt tarbitavad. Menüüde kokkupanekul ja serveerimisel oleme loovad ja uuenduslikud, arvestame tänapäevaste trendidega, aga vajadusel jääme kindlaks ka klassikale. Meie peakoka Jevgeni Ševtšuki lennukad ideed, maitsvad toidud ning kaunid väljapanekud kuuluvad tõelise köögikunsti valdkonda.

Toiduga võrdselt oluline on teenindus. Sõbralik ja oskuslik teenindaja mängib olulist rolli ürituse kordaminekul. Meie meeskonnas on professionaalid ja oma ala tipud. Väärtustame häid töötajaid ja nende rahulolu, hindame nende kogemusi. Sellega hoiame personali motivatsiooni kõrgel ja tagame samas klientidele teeninduse parima kvaliteedi.

Meie jaoks ei ole suuri ja väikeseid üritusi - oluline on õnnestumine, mille mõõdupuu on kliendi rahulolu. Sündmuste õnnestumisel mängivad suurt rolli paindlikkus, kogemus, ajaga kaasas käimine ja uute ideede elluviimine ning tähelepanelikkus ja isiklik lähenemine klientidega suhtlemisel. Kuulame alati Teie soove ja leiame parima lahenduse.