Buffee 2
Buffee 2 menüü 18.60+km
Leivatooted
- Iseküpsetatud must leib
- Käsitsivalmistatud focaccia
- Toorjuustukreem
Kalavalik
- Suitsulõherull, värske kurk, nõrutatud koor, kuivatatud must sibul
- Külmsuitsu võikala viilud, safrani kartuli ja tomatikastmega
- “Toast Skagen” krevetisalati, siiamarja, punase sibula ja tilliga
Lihavalik
- Järveotsa farmi vuti galantiin, rabarberi-maasika salat
- Hiiumaa BBQ lambakintsuliha grillitud Peipsi sibula ja värske mündi kastmega
- Sojaga maitsestatud veisefilee pirni ja selleri võrsetega
Taimetoit
- Grillitud rohelised sparglid ja suvikõrvitsad trühvlijuustu ning sarapuupähkli pestoga
- Toortatra röst küpsetatud tomatikastme ja Kalamatsi meierei fetajuustuga
Salatid
- Grillitud kartuli- ja kanasalat marineeritud punase sibula, granaatõunaseemnete ja sinepi vinegretiga
- Arbuusisalat kirsstomatite, fetajuustu, basiiliku ja värske mündiga
Soe toit
- Atlandi tursk kreemjas merivähi kastmes
- 24 tundi portveinis Provens ürtidega mooritud veisepõsk
- Meresoolas küpsetatud maapirnid ja mandelkartulid taluvõiga
- Aedvilja ratatouille pikantses tomatikastmes
Dessert
- Mandariini-vaarika kreembrülee tartalett
- Puuviljavalik