Buffee 2 | Carmen Catering
1499
carmenportfolio-template-default,single,single-carmenportfolio,postid-1499,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
Buffee 2

Buffee 2 menüü 16.90+km

 

Leivatooted

  • Iseküpsetatud must leib
  • Käsitsivalmistatud focaccia
  • Toorjuustukreem

Kalavalik

  • Suitsulõherull, värske kurk, nõrutatud koor, kuivatatud must sibul
  • Külmsuitsu võikala viilud, safrani kartuli ja tomatikastmega
  • “Toast Skagen” krevetisalati, siiamarja, punase sibula ja tilliga

Lihavalik

  • Järveotsa farmi vuti galantiin, rabarberi-maasika salat
  • Hiiumaa BBQ lambakintsuliha grillitud Peipsi sibula ja värske mündi kastmega
  • Sojaga maitsestatud veisefilee pirni ja selleri võrsetega

Taimetoit

  • Grillitud rohelised sparglid ja suvikõrvitsad trühvlijuustu ning sarapuupähkli pestoga
  • Toortatra röst küpsetatud tomatikastme ja Kalamatsi meierei fetajuustuga

Salatid

  • Grillitud kartuli- ja kanasalat marineeritud punase sibula, granaatõunaseemnete ja sinepi vinegretiga
  • Arbuusisalat kirsstomatite, fetajuustu, basiiliku ja värske mündiga

Soe toit

  • Atlandi tursk kreemjas merivähi kastmes
  • 24 tundi portveinis Provens ürtidega mooritud veisepõsk
  • Meresoolas küpsetatud maapirnid ja mandelkartulid taluvõiga
  • Aedvilja ratatouille pikantses tomatikastmes

Dessert

  • Mandariini-vaarika kreembrülee tartalett
  • Puuviljavalik